Més de 2.300 infants han començat avui les classes

0
105

Avui ha començat el curs escolar 2019-2020 amb total normalitat a la Llagosta. Als centres educatius de la nostra localitat s’han matriculat 1.326 alumnes a les escoles d’infantil i primària. Pel que a secundaria, han estat 1.000 els estudiants que han iniciat el curs.

L’Escola Sagrada Família compta amb 341 alumnes, repartits en quinze aules, una d’elles de P3. El Joan Maragall inicia el curs amb 413 infants, amb dinou aules, dues de P3. El col·legi les Planes té aquest curs 357 alumnes i disset classes, dues de P3. Per últim. l’escola concerta Gilpe té nou aules, una de P3, i 215 infants.

Als centres escolars de la Llagosta les vacances de Nadal seran del 21 de desembre al 7 de gener, i les de Setmana Santa, del 4 al 13 d’abril. Els dies festius seran, l’1 de novembre, el 6 de desembre i l’1 de maig. La festa local serà el 19 de març. Els tres dies de lliure disposició seran el 4 de novembre, el 24 de febrer, el 20 de març i el 4 de maig.

Secundària

Pel que a secundària. A la Llagosta hi ha aquest curs sis línies de primer de l’ESO, cinc a l’Institut Marina i una al Centre de Secundària Balmes. En total, són 160 alumnes de els que s’han incorporat aquest curs a secundària.

A l’Institut Marina, hi ha enguany 534 alumnes d’ESO repartits en 19 aules, Tots els cursos tenen cinc línies, excepte tercer, que en té quatre. A més, uns 300 joves han iniciat classes d’estudis postobligatoris al Marina, entre Batxillerat i Cicles Formatius. Pel que fa a la Balmes, manté la seva línia per cada curs d’ESO i comença l’any acadèmic amb 123 estudiants.

D’altra banda, l’Escola Bressol Municipal Cucutras ja fa dies que va començar el curs, el centre té inicialment 86 infants.

Per últim, el Centre de Formació d’Adults encara manté obert la inscripció per aquest curs 2019-2020. Les persones interessades poden passar per l’escola, situada al número 28 del carrer de l’Estació, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

Publicitat