Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Pregó en clau d’humor amb l’actor Salva Reina

L’actor Salva Reina va protagonitzar ahir divendres el pregó de la Festa Major de la Llagosta 2019 en clau d’humor. El còmic, amb el seu to humorista, va desitjar bones festes a la ciutadania des del balcó de l’Ajuntament i posteriorment va fer el seu monòleg a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué, que es va omplir de gom a gom.

L’alcalde Óscar Sierra va ser l’encarregat de cedir la paraula a Reina. Tot i que abans va recordar que enguany celebraven deu anys les entitats de Les Llagostes de l’Avern i el grup de percussió Lotokotó. Durant el pregó, Sierra també va remarcar que enguany, per primer cop, hi ha un punt d’informació contra la violència masclista, que se situa al costat del CAP.

Publicitat

Publicitat