Dimecres, 05 octubre 2022
18.5 C
La Llagosta

La Murga porta ja recaptats uns 2.700 euros per a l’ELA

La Murga ja ha recaptat uns 2.700 euros durant la campanya solidària amb l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) durant la Festa Major. Aquests dies encara s’estan recollint donatius. L’any passat, es van aconseguir durant la Festa Major prop de 2.400 euros.

Els diners aconseguits es destinaran com l’any passat a l’Hospital de Vall d’Hebron per a la investigació sobre l’ELA. La Murga ha recollit donatius durant la Cercavila Canalla que va organitzar pels carrers de la Llagosta el dia 5 de setembre. També va aconseguir diners durant els actes que va muntar durant la Festa Major, com la Paella Popular, la Diada infantil, el Concurs de truites, la Murga tapa i el rom cremat de les havaneres.

Els responsables de la Murga organitzaran més actes, que incrementaran la xifra recaptada fins ara. Entre les activitats programades hi ha la botifarrada que es farà durant la representació del Pessebre Vivent de les festes de Nadal.

La campanya solidària la Murga del 2018 es va tancar amb una recaptació total de 2.900 euros, que l’entitat va entregar al gener d’aquest any a la Vall d’Hebron. El passat mes de juny, la unitat d’investigació de l’ELA de l’hospital barceloní va reconèixer públicament l’aportació de la Murga, coincidint amb la Jornada commemorativa del Dia mundial de l’ELA.

Publicitat

Publicitat