Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

Tot a punt per a una nova edició de la Festa Major de la Llagosta

La Festa Major començarà oficialment avui divendres amb el pregó que oferirà l’actor Salva Reina des del balcó de l’Ajuntament i acabarà dilluns amb el Castell de focs artificials i l’espectacle de l’humorista Manolo Sarria a l’escenari del carrer de l’Estació.

Aquesta tarda, s’escollirà la Pubilleta i l’Hereu de 2019. Després, hi haurà la Cercavila i el pregó. Lotokotó celebrarà el seu desè aniversari amb una actuació especial i després amenitzarà el Corre-tasques. Salva Reina protagonitzarà un monòleg a la plaça d’Antoni Baqué i hi haurà el primer ball de nit al carrer de l’Estació amb l’orquestra Parfils.

La Markesina del Parc Popular acollirà la Killing The Summer, mentre que, a l’Espai de Concerts del Centre Cultutal, actuarà el grup Versión Imposible i després VIPS muntarà una discoteca.

Demà dissabte, tindran lloc el torneig de futbolí de la Peña Madridista i el de dòmino de l’Entidad Dominó de La Llagosta. També se celebrarà la primera prova que enfrontarà els Saltats amb els Volats. Els infants podran participar en els jocs de Protecció Civil. A la plaça de la Concòrdia, hi haurà pilates per a tothom; a la plaça d’Antoni Baqué, un espectacle infantil i, al Parc Popular, la paella gegant. També, es farà una exhibició de ball en línia, el festival de La Room, el Correfoc i un concert rociero a càrrec de Malandar.

Aquesta segona nit, el ball del carrer de l’Estació estarà amenitzat per l’orquestra Tropikana. Aquesta nit, hi haurà la Sangriada. A l’Espai de Concerts se celebrarà la Retro Party, organitzada per VIPS amb Frank Trax i Julio Posadas, entre d’altres DJ. A la Markesina del Parc Popular actuaran grups locals.

Diumenge, la Peña Madridista muntarà un torneig de dòmino. La Murga organitzarà la Diada infantil amb inflables i tallers per als infants. A la tarda, l’Esplai Dijoc celebrarà un taller, un berenar i un concurs de futbolí.

A la plaça d’Antoni Baqué, hi haurà ball organitzat pel Casal d’Avis. La Murga portarà a terme una nova edició del Concurs de truites i, al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, hi haurà un cabaret de circ. La Llagosta Club de Ball protagonitzarà una exhibició de ball de saló. També diumenge, vindrà a la Llagosta el ballet folklòric Krujevà en el marc de les Jornades Internacionals Folklòriques.

Els Saltats i els Volats competiran en la prova Esta cara me suena. El ball de nit comptarà amb l’actuació de l’orquestra Aquarium i, a l’Espai de Concerts del Centre Cultural, pujarà a l’escenari el grup tribut Smoking Stones.

El darrer dia de la Festa Major de 2019, la primera activitat serà animació i festa de l’escuma. Al migdia, també se celebrarà la Murga tapa. A la tarda, Maricel cantarà boleros al carrer de l’Estació. Els Saltats i els Volats competiran en la darrera prova de la Festa Major. La plaça d’Antoni Baqué acollirà havaneres i rom cremat. Els dos darrers actes seran el castell de focs artificials i l’espectacle de fi de festa amb l’actuació de Manolo Sarria.

Durant la Festa Major, hi haurà activitats esportives i un passatge del terror. L’Exposició Intergeneracional d’Art ha estat suspesa.

Publicitat

Publicitat