Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

La Festa Major comptarà amb una desena d’activitats esportives

Les instal·lacions esportives de la Llagosta estaran a ple rendiment durant la Festa Major. Del 6 al 9 de setembre es faran prop d’una desena d’activitats organitzades per les entitats esportives de la nostra localitat. Les primeres accions esportives tindran l’handbol com a protagonista a la pista del Pavelló Antonio García Robledo.

El mateix divendres, a partir de les 19 h, el Joventut Handbol la Llagosta farà partits amistosos amb el cadet i el sènior masculins; i dissabte, a partir de les 9.30 hores, l’Handbol Club Vallag celebrarà la 5a edició del Torneig Mero Alonso entre els equips sèniors del Vallag, Ripollet, la Garriga, la Salle Montcada, el Sant Quirze i el Sabadell.

Dissabte serà un dels dies més intensos de la festivitat en l’àmbit esportiu. De 10 a 19 h, es faran partits amistosos del Trofeu Festa Major del Fútbol Sala Unión Llagostense al CEM El Turó; a partir de les 9.30 h, el 21è Memorial Ramón López del Club Petanca la Llagosta a les pistes municipals del Parc Popular; a les 17.30 h, el Trofeu Festa Major del Viejas Glorias contra la Creueta al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert; i, a partir de les 19 h, una exhibició de judo i karate a l’avinguda de l’Onze de Setembre mitjançant l’Associa­ció Esportiva Judo-Karate la Llagosta.

Una de les novetats de la festivitat serà la participació de la nova entitat Club d’Escacs Can Pelegrí. El nou club esportiu de la nostra localitat organitzarà el dilluns 9 de setembre partides d’escacs gegants a la plaça de Catalunya a partir de les 19 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies