La Cercavila Canalla se celebrarà avui a partir de les deu del vespre

0
117

Per anar escalfant motors de cara a la celebració de la Festa Major, aquest vespre tindrà lloc una nova edició de la Cercavila Canalla. L’activitat, oberta a tota la població, començarà a les deu del vespre. Els participants iniciaran el recorregut a la plaça d’Antoni Baqué i passaran per diversos carrers de la població. L’animació anirà a carrèc dels membres de la Murga i de Les Llagostes de l’Avern. Al final de la cercavila, a la rotonda Murga, situada a la cruïlla del carrer de l’Estació amb l’avinguda del Primer de Maig, hi haurà canó d’escuma i l’actuació del DJ AMS.

D’altra banda, la Festa Major de la Llagosta tornarà a tenir un marcat caràcter solidari de la mà de la Murga. Aquesta entitat tornarà a dedicar les activitats que organitza durant els dies de festa a recaptar fons per a la investigació de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). Els diners que aportin els veïn­s i veïnes de la Llagosta es donaran a l’Hospital de la Vall d’Hebron. L’any passat, la recaptació per a aquesta causa solidària va ser de prop de 2.400 euros.

La primera activitat de la Murga serà la Cercavila Canalla. L’acte més veterà de la Murga és la paella, que es farà dissabte al Parc Popular.

Per a diumenge, la Murga ha preparat la Diada infantil, amb els ja tradicionals inflables d’aigua i els tallers, que tindran lloc al migdia al carrer de l’Estació. A la tarda, a partir de les 18 h, al mateix carrer, se celebrarà el Concurs de truites. Per prendre-hi part, només cal portar la truita al lloc del certamen.

Dilluns, a la cruïlla de l’avinguda del Primer de Maig amb el carrer de l’Estació, es farà la Murga tapa, amb la col·laboració de diversos bars i restaurants. Al vespre, la Murga s’encarregarà de preparar el rom cremat durant les havaneres.

Publicitat