Els Saltats i els Volats competiran en tres proves

0
133

Les colles dels Saltats i dels Volats tornaran a competir a la Festa Major de 2019. Després d’un any sense cap prova puntua­ble, enguany les dues entitats han decidit recuperar el format de competició amb tres activitats programades. Això sí, tot i que hi haurà un guanyador final, l’objectiu de les colles és passar una bona estona i primar el caire festiu dels jocs. Per aquest motiu, participaran a les proves adults i infants.

Els Saltats i els Volats participaran divendres a la cercavila prèvia al pregó de Festa Major. La competició s’iniciarà amb la primera prova del 7 de setembre, anomenada 1,2,3 Splash!, d’11 a 13 h a la plaça de la Sardana, amb un joc de proves físiques i inflables. La segona serà el 8 de setembre amb Tu cara me suena, que consisteix en actuacions musicals a l’escenari de concerts del Centre Cultural a les 19 h. I la tercera i definitiva serà el 9 de setembre a les 18 h amb una gimcana de proves per tot el municipi, amb el tret de sortida a la rotonda de l’avinguda del Primer de Maig. De cada prova hi haurà un guanyador i la suma de tots els punts proclamarà el vencedor final.

Publicitat