Versión Imposible actuarà la primera nit de la Festa Major

0
184

El grup de versions de pop rock Versión Imposible actua­rà a la Llagosta la primera nit de la Festa Major. El concert començarà a les 24 hores i es perllongarà fins a les 2.30 hores a l’espai habilitat davant del Centre Cultural.

Versión Imposible ja havia vingut anteriorment a la Festa Major de la nostra localitat i va tenir una gran acceptació per part del públic. Després de l’actuació de Versión Imposible, hi haurà a l’Espai de concerts del Centre Cultural discoteca amb el nom d’Only Party a càrrec de l’Associació de DJ’s VIPS de la Llagosta. La festa es perllongarà fins a les cinc de la matinada i està prevista l’actuació dels DJ Quequi i AMS.

Dissabte, entre les deu del vespre i les cinc de la matinada, hi haurà a l’Espai de Concerts una Retro party. A primera hora, serà el torn dels DJ de VIPS Jam, Deivitt i José Molina. Entre la una i les tres de la matinada, punxarà Frank Trax i, entre les tres i les cinc, Julio Posadas.

El darrer concert previst a l’Espai del Centre Cultural el protagonizarà diumenge a partir de les 24 hores el grup Smoking Stones, que serà un tribut als Rolling Stones.

Publicitat