Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Convocat el Concurs per escollir pubilleta i hereu

L’Ajuntament de la Llagosta ha convocat, un any més, el concurs per escollir la pubilleta i l’hereu de la Llagosta. Al certamen poden participar les nenes i els nens nascuts entre l’1 de gener de 2009 i el 31 de desembre de 2012 i que estiguin empadronats al municipi.

El concurs, inclòs dins del programa de la Festa Major de la Llagosta, tindrà lloc el divendres 6 de setembre a partir de les 17 hores a l’escenari del carrer de l’Estació. Les nenes i els nens hauran d’anar a l’Ajuntament el mateix divendres a les 15 h.

Per participar-hi, cal portar les inscripcions a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) fins al 4 de setembre, de 8.30 h a 14 h i la tarda del dimarts 3 de setembre de 16 a 20 h.

Els nens i les nenes hauran de presentar, juntament amb la inscripció, una redacció de mitja pàgina escrita a mà. Han d’explicar el que més els agrada de la Festa Major de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat