Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

Veus de Dona organitza demà la Nit de les dones al Centre Cultural

El Centre Cultural de la Llagosta acollirà demà La Nit de les dones, organitzada per Veus de Dona. L’acte coincidirà amb el desè aniversari de l’entitat. Unes 150 dones participaran en aquest esdeveniment, que forma part de la programació del Dia Internacional de les Dones.

A partir de les 20.30 h, es farà al vestíbul del Centre Cultural una recepció amb una copa de cava per a totes les assistents. Tot seguit, a l’interior de l’equipament, tindrà lloc un sopar piscolàbis, que estarà acompanyat de l’actuació de la cantant Ruth Garlet, que és professora de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta. La Nit de les dones també inclourà dinàmiques lúdiques i algunes sorpreses. Les propostes d’aquest any giraran entorn al desè aniversari de Veus de Dona. La secretària de l’entitat, María Jesús Román ha indicat que “es tracta de crear un espai de relació entre dones i poder commemorar festivament el 8 de març”.

L’entitat ha posat a la venda samarretes commemoratives del desè aniversari, que es poden trobar a Areamania, al número 14 de l’avinguda del Primer de Maig, al preu de 15 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies