Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca torna a l’activitat a la Llagosta

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) a la Llagosta ha reprès la seva activitat. El grup que vol treballar per evitar desnonaments al nostre municipi es reunirà els dijous, a les 18 h, a l’Hotel d’entitats, a l’edifici del Mercat. Així ho han comunicat a través d’una nota els membres de la PAH.

En el comunicat, la PAH es reitera en el seu compromís per atendre, assessorar i empoderar les persones afectades per un desnonament i lluitar pel dret a un habitatge digne. La Plataforma critica les pujades dels preus del lloguer, els pisos vuits adquirits per fons d’inversió i l’especulació que afecta a les famílies que volen accedir a un habitatge.

Publicitat

Publicitat