Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament atura el desnonament d’una família

El Consistori de la Llagosta ha aconseguit paralitzar un desnonament que s’havia de fer efectiu ahir. Les gestions del Consistori han permès que una família que viu al nostre municipi tingui tres mesos més per negociar una solució a la situació complicada que viu.

La família, amb dos fills adolescents, un d’ells amb una discapacitat del 45%, ocupa un habitatge propietat d’una entitat financera. El banc va denunciar la situació i ahir s’havia d’haver executat el desnonament. El Consistori va tenir coneixement del problema, del qual ja estava fent un seguiment la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Llagosta, i el regidor d’Habitatge, Jordi Jiménez, va fer les gestions amb representants del banc, que han permès paralitzar el desnonament. L’Ajuntament vol negociar ara un lloguer social amb l’entitat bancària per a aquesta família.

Publicitat

Publicitat

Més notícies