Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

L’Asociación Rociera, satisfeta de la seva participació a la Romería del Rocío

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta ha fet un balanç positiu de la Romería del Rocío. L’entitat de la nostra localitat va torna a participar en aquest esdeveniment religiós, que es va fer des divendres passat fins al dilluns, 10 de juny, a Terrassa.

Els rocieros de la Llagosta van sortir divendres, a les 18 h, des de la seu de l’entitat. Després de passar per l’Església de Sant Josep per rebre la benedicció i fer el repartiment de medalles, els participants es van traslladar en autobús fins a Mercavallès, a Sabadell. Des d’allí, van acompanyar l’Hermandad los Varales de Santa Coloma de Gramenet fins al recinte del Rocío. Al voltant de les 00.30 h de dissabte feien l’entrada i, posteriorment, la presentació davant de la Mare de Déu del Rocío. L’alcalde en funcions de la Llagosta, Óscar Sierra, i el regidor de Joventut en funcions. Fran Ruiz, van acompanyar l’Asociación Rociera durant el camí i la presentació.

Com ja va sent habitual, l’entitat de la Llagosta ha tingut un espai propi per estar durant les tres nits que ha durat la romeria, amb una zona de convivència i una altra per dormir. Els rocieros de la nostra localitat han assistit als actes religiosos i festius que han tingut lloc a Terrassa, com la missa de diumenge o el rosari de l’aurora. Una quarantena de pelegrins de la Llagosta han participat al romiatge. A més, l’Asociación Rociera també ha rebut la visita d’altres veïns i veïnes de la nostra localitat que s’han apropat en algun moment al Rocío.

La Romeria del Rocío a Catalunya ha estat organitzada per la Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya i les hermandades rocieras de Catalunya. Aquest ha estat el quart any consecutiu que Terrassa ha acollit aquest esdeveniment.

Publicitat

Publicitat