Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía i l’Asociación Rociera Andaluza celebren la Cruz de Mayo

La Casa de Andalucía i l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta celebraran el cap de setmana la Cruz de Mayo.

L’Asociación Rociera Andaluza ha preparat diverses activitats per a dissabte a la seva seu, al carrer de Girona número 6. A les 13 h, hi haurà una missa i, una hora més tard, començarà un dinar. A partir de les 16.30 h, actuaran els cors rocieros del Centro Cultural Andaluz de Mollet del Vallès, Pastorcillo Divino de l’Hospitalet de Llobregat, Voces del Camino de Terrassa, Alborada de Parets i Jara y Romero de l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta. Després, serà el torn dels quadres de ball de l’Escuela de baile Carmela, JCCA Palau Jaleo Limbae i Alegre Juventud. Per acabar, hi haurà balls en línia. El dinar per al socis de l’entitat serà gratuït i, per als no socis, el preu serà de cinc euros.

La Casa de Andalucía celebrarà la Cruz de Mayo diumenge al Centre Cultural. A les 11 h, tindrà lloc una missa rociera cantada pel cor Hermandad del Rocío de Barcelona amb ofrena de flors i aliments. A les 14 h, començarà un dinar (potaje) de germanor. Per als socis serà gratuït. La resta de persones hauran de pagar cinc euros. Les inscripcions s’han de fer als telèfons 620 52 37 85 – 616 25 11 55.

Publicitat

Publicitat

Més notícies