Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Bona acollida de les celebracions de la Cruz de Mayo que van fer la Casa de Andalucía i l’Asociación Rociera

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta i la Casa de Andalucía de la nostra localitat van celebrar el passat cap de setmana les seves festes de la Cruz de Mayo. L’Asociación Rociera ho va fer dissabte a la seva seu, mentre que la Casa de Andalucía va realitzar els actes diumenge al Centre Cultural.

Casa de Andalucía

La Casa de Andalucía, va iniciar l’acte a les 11 h amb la celebració d’una missa rociera amb el cor Hermandad del Rocío de Barclona. A més de l’ofrena floral, l’entitat va recollir aliments, que destinaran a Càritas parroquial. A les 14 h va començar el dinar de germanor amb un potaje rociero, que va omplir el Centre Cultural.

Asociación Rociera

La programació de dissabte de l’Asociación Rociera també va començar amb una missa rociera, seguida d’un potaje rociero. A la tarda, hi va haver diverses actuacions. A l’escenari van pujar els cors rocieros del Centro Cultural Andaluz de Mollet del Vallès, Pastorcillo Divino de l’Hospitalet de Llobregat, Voces del Camino de Terrassa, Alborada de Parets i Jara y Romero de l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta. Després, va ser el torn dels quadres de ball de l’Escuela de baile Carmela, JCCA Palau Jaleo Limbae i Alegre Juventud. La festa va acabar amb balls en línia .

Publicitat

Publicitat