Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

L’Espai d’estudi jove de Can Pelegrí amplia el seu horari durant l’època d’exàmens

El Servei d’Informació Juvenil amplia durant els propers dies l’Espai d’estudi per als joves que s’estan preparant per realitzar les Proves d’Accés a la Universitat. Concretament, des de demà dissabte i fins al 13 de juny, l’espai tindrà un horari especial.

Dissabte, l’Espai d’estudi jove obrirà de 10 a 14 h i de 18 a 22 h; diumenge, de 18 a 22 h; i de dilluns a dijous, l’horari serà de 15.30 a 1.30 h. L’espai, disposa de taules i cadires adients per a l’estudi, connexió Wifi gratuïta, aire condicionat, ordinador connectat a internet i cables i allargadors per connexions de dispositius digitals.

L’any passat, el servei el van aprofitar 72 usuaris. A més dels joves que es preparen per a la selectivitat, també hi van passar universitaris i professors que es preparaven els exàmens.

L’Espai d’estudi jove es troba a la primera planta de Can Pelegrí. L’entrada es farà per la part de darrere, pel carrer de la Verge de Montserrat, els dies laborables a partir de les 20.30 h i dissabte i diumenge per la tarda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies