L’Espai d’estudi jove de Can Pelegrí amplia el seu horari durant l’època d’exàmens

0
88

El Servei d’Informació Juvenil amplia durant els propers dies l’Espai d’estudi per als joves que s’estan preparant per realitzar les Proves d’Accés a la Universitat. Concretament, des de demà dissabte i fins al 13 de juny, l’espai tindrà un horari especial.

Dissabte, l’Espai d’estudi jove obrirà de 10 a 14 h i de 18 a 22 h; diumenge, de 18 a 22 h; i de dilluns a dijous, l’horari serà de 15.30 a 1.30 h. L’espai, disposa de taules i cadires adients per a l’estudi, connexió Wifi gratuïta, aire condicionat, ordinador connectat a internet i cables i allargadors per connexions de dispositius digitals.

L’any passat, el servei el van aprofitar 72 usuaris. A més dels joves que es preparen per a la selectivitat, també hi van passar universitaris i professors que es preparaven els exàmens.

L’Espai d’estudi jove es troba a la primera planta de Can Pelegrí. L’entrada es farà per la part de darrere, pel carrer de la Verge de Montserrat, els dies laborables a partir de les 20.30 h i dissabte i diumenge per la tarda.

Publicitat