Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

L’Aula d’estudi de Can Pelegrí oferirà un horari especial durant els propers dies

El Servei d’Informació Juvenil amplia durant els propers dies l’Aula d’estudi per permetre als joves que s’estan preparant per realitzar les Proves d’Accés a la Universitat. Concretament des de demà dissabte i fins al 13 de juny l’espai tindrà un horari especial.

Dissabte, l’Aula d’estudi obrirà de 10 a 14 h i de 18 a 22 h; diumenge, de 18 a 22 h; de dilluns a dimecres, l’horari serà de 15.30 a 1.30 h. L’espai, disposa de taules i cadires adients per l’estudi, connexió Wifi gratuïta, aire condicionat i aigua mineral, ordinador connectat a internet i cables i allargadors per connexions de dispositius digitals.

El regidor de Joventut, Fran Ruiz, ha comentat que “l’horari està pensat per facilitar l’estudi a aquells joves que s’han de preparar per a fer els exàmens per accedir a la universitat, però l’espai està obert a tothom que necessiti un lloc per estudiar”. L’any passat, el servei el van aprofitar, a més dels joves que es preparen per a la sel·lectvitat, per universitaris i professors que es preparen els exàmens.

L’Aula d’estudi es troba a la primera planta de Can Pelegrí. L’entrada es farà per la part de darrera, pel carrer Verge de Montserrat, els dies laborables a partir de les 20.30 h i dissabte i diumenge per la tarda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies