Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Fins divendres es pot votar per escollir el cartell de la Festa Major

Des d’avui i fins al 21 de juny es pot votar per escollir el cartell de la Festa Major de 2019 entre les tres obres finalistes. Les votacions són electròniques i poden participar-hi totes les persones majors de 16 anys empadronades a la Llagosta.

Es pot votar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o al web municipal, www.llagosta.cat. Per votar des del web, és necessari el DNI i disposar de telèfon mòbil per rebre un codi específic. Qui no tingui telèfon pot anar a l’OAC amb el DNI.

Les dades del DNI i del mòbil simplement es fan servir per comprovar que la persona està empadronada a la Llagosta i que no ha votat més d’una vegada. La plataforma que es fa servir és segura. La votació és anònima.

El resultat de la votació i el lliurament de premis es realitzarà el dia 25 de juny, a les 19 h, a la sala de plens.

Els premis establerts són de 500 euros per al cartell guanyador, 200 per al segon i 100 per al tercer.

Publicitat

Publicitat