Ja es coneixen les tres obres finalistes del Concurs de cartells de la Festa Major

0
79

El jurat del Concurs de cartells de la Festa Major de 2019 ha escollit aquest matí les tres obres finalistes. En aquesta ocasió, s’han presentat 13 cartells al certamen.

El dia 3 de juny, s’obrirà el procés de votació popular per escollir el cartell guanyador. Les votacions, que es podran fer fins al 21 de juny, seran electròniques i podran participar-hi totes les persones majors de 16 anys empadronades a la Llagosta. Es podrà votar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al web municipal, www.llagosta.cat. El resultat de la votació i el lliurament de premis es realitzarà el dia 25 de juny, a les 19 h, a la sala de plens.

Els premis establerts són de 500 euros per al cartell guanyador, 200 per al segon i 100 per al tercer.

Publicitat