‘Al fin de semana se llega ya reflexionado’, nou llibre de José Ramón Vera amb il·lustracions de Roger Wilson

0
304

L’escriptor llagostenc José Ramón Vera Torres ha presentat el seu nou llibre, Al fin de semana se llega ya reflexionado, amb il·lustracions del també llagostenc, Roger Wilson. L’acte ha tingut lloc aquest divendres a la tarda al Saló de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

La idea del llibre va sorgir fa pocs mesos després que Vera i Wilson tiressin endavant amb una publicació setmanal conjunta al Facebook sobre històries quotidianes. Des de fa prop d’un any, Vera posa el text i Wilson el dibuix. “Jo li dic un tema i ell fa la il·lustració, la que vulgui. El llibre no tindria sentit sense la feina de Roger Wilson”, admet l’autor de la trentena d’històries, José Ramón Vera Torres. “Cada història és un repte perquè ell em proposa una temàtica i a partir d’aquí jo puc fer tot el que vulgui. Ens entenem pou bé”, diu l’il·lustrador Roger Wilson.

Al doblet de Vera i Wilson s’ha afegit Sergio Bonavida, que és el maquetador i l’encarregat de donar forma al llibre. Durant l’acte de presentació, la quarantena d’assistents van poder conversar amb l’autor, il·lustrador i maquetador.

La publicació, amb un total de 274 pàgines, es pot comprar per Amazon amb un preu de 12,48 euros.

Publicitat