L’Ajuntament convoca el Concurs de cartells de Festa Major

0
82

L’Ajuntament de la Llagosta ha convocat el Concurs de cartells de Festa Major 2019. La presentació de propostes es pot fer des d’avui, 15 d’abril, fins al 24 de maig i poden participar tant professionals com artistes novells majors de 16 anys.

Cada participant podrà presentar un màxim de dos dissenys originals i inèdits. El cartell ha d’incloure les frases Festa Major de la Llagosta 2019 i del 6 al 9 de setembre. A més, cal reservar un espai per a la inserció de l’escut de l’Ajuntament de la Llagosta.

Els premis establerts són de 500 euros per al cartell guanyador, 200 per al segon i 100 per al tercer. El jurat es reunirà el 28 de maig, a les 11 del matí, a la sala de plens de l’Ajuntament, per escollir les tres obres finalistes. La reunió estarà oberta al públic.

El dia 3 de juny, s’obrirà el procés de votació popular per escollir el cartell guanyador. Les votacions seran electròniques i podran participar-hi totes les persones majors de 16 anys empadronades a la Llagosta. El resultat de la votació i el lliurament de premis es realitzarà el dia 25 de juny, a les 19 h, a la sala de plens.

Les bases del Concurs de cartells de Festa Major 2019 es poden consultar a l’Oficina municipal d’Atenció a la Ciutadania, a l’edifici administratiu i al web www.llagosta.cat.

Publicitat