Dimecres, 10 agost 2022
32.1 C
La Llagosta

L’Ajuntament convoca el Concurs de cartells de Festa Major

L’Ajuntament de la Llagosta ha convocat el Concurs de cartells de Festa Major 2019. La presentació de propostes es pot fer des d’avui, 15 d’abril, fins al 24 de maig i poden participar tant professionals com artistes novells majors de 16 anys.

Cada participant podrà presentar un màxim de dos dissenys originals i inèdits. El cartell ha d’incloure les frases Festa Major de la Llagosta 2019 i del 6 al 9 de setembre. A més, cal reservar un espai per a la inserció de l’escut de l’Ajuntament de la Llagosta.

Els premis establerts són de 500 euros per al cartell guanyador, 200 per al segon i 100 per al tercer. El jurat es reunirà el 28 de maig, a les 11 del matí, a la sala de plens de l’Ajuntament, per escollir les tres obres finalistes. La reunió estarà oberta al públic.

El dia 3 de juny, s’obrirà el procés de votació popular per escollir el cartell guanyador. Les votacions seran electròniques i podran participar-hi totes les persones majors de 16 anys empadronades a la Llagosta. El resultat de la votació i el lliurament de premis es realitzarà el dia 25 de juny, a les 19 h, a la sala de plens.

Les bases del Concurs de cartells de Festa Major 2019 es poden consultar a l’Oficina municipal d’Atenció a la Ciutadania, a l’edifici administratiu i al web www.llagosta.cat.

Publicitat

Publicitat