Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

La Comissió de Festa Major 2019 es va constituir ahir a Can Pelegrí

Ahir es va constituir la Comissió de Festa Major 2019 de la nostra localitat. Una quinzena de persones a títol individual o com a representants d’entitats van respondre a la crida de l’Ajuntament per formar part d’aquest òrgan de participació ciutadana.

La Comissió de Festa Major ja va començar a treballar ahir mateix el dos grups de treball, el de cultura i el de joventut. Els dos grups van mantenir reunions paral·leles per tractar ja un primer esborrany de la programació. Els regidors de cultura, Mariano García, i de Joventut, Fran Ruiz, van posar sobre la taula algunes propostes com a punt de partida perquè la Comissió de Festa major vagi treballant.

La propera trobada de la Comissió de Festa Major serà el 30 d’abril, a Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat