Convocat el Concurs de Cartells de Festa Major 2019

0
113

L’Ajuntament de la Llagosta ha fet públiques les bases del Concurs de Cartells de Festa Major la Llagosta 2019. La presentació de propostes es podrà fer del 15 d’abril al 24 de maig. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys.

Cada participant podrà presentar un màxim de dos dissenys originals i inèdits. El cartell ha d’incloure les frases “Festa Major de la Llagosta 2019” i “del 6 al 9 de setembre”. A més, cal reservar un espai de 7 cm d’ample per 3 cm d’alt per a la inserció de l’escut de l’Ajuntament de la Llagosta.

Els premis establerts són de 500 euros per al cartell guanyador, 200 per al segon i 100 per al tercer. El jurat es reunirà el 28 de maig, a les 11 h, a la Sala de plens de l’Ajuntament per escollir les tres obres finalistes. La reunió està oberta al públic.

El dia 3 de juny s’obrirà el procés de votació popular per escollir el cartell guanyador. Les votacions seran electròniques i podran participar-hi totes les persones majors de 16 anys empadronades a la Llagosta. El resultat de la votació i el lliurament de premis es realitzarà el 25 de juny, a les 19 h, a la Sala de plens.

Les bases es poden consultar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, a l’Edifici administratiu i al web municipal, www.llagosta.cat.

Publicitat