Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Ahir es va fer la reunió abans de constituir la Comissió de Festa Major

La Comissió de Festa Major de 2019 es constituirà el dimecres 10 d’abril a les 19.30 h. Ahir a la tarda, hi va haver una primera reunió per copsar l’interès de la ciutadania i de les entitats de cara a formar part d’aquesta Comissió. A la trobada van assistir una dotzena de persones, la majoria representants d’entitats de la Llagosta.

El regidor de Cultura i Participació Ciutadana, Mariano García, i el d’Infància i Joventut, Fran Ruiz, van donar la benvinguda a les persones assistents. A la reunió d’ahir es va parlar sobre la missió de la Comissió de Festa Major i el seu funcionament. Com en anys anteriors, l’objectiu és treballar en dues subcomissions, la de cultura i la de joventut, que es reuniran de forma paral·lela.

El regidor de Cultura va recordar que la Comissió “té la finalitat de programar i posar sobre la taula propostes d’activitats per a la Festa Major. Els membres de la Comissió són els que decideixen la programació. Qualsevol persona que vulgui participar-hi només ha de venir el dia de la constitució de la Comissió”. Les reunions de la Comissió de Festa Major es faran amb caràcter quinzenal els dimecres a les 19.30 h a Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat