Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

Els donants de sang impliquen als escolars en la promoció de les captacions

El grup de donants de sang de la Llagosta, de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental, va iniciar ahir una activitat adreçada als escolars de la nostra localitat sobre la donació de sang. L’objectiu és crear consciència i, tot i que els menors no poden ser donants, que parlin a casa per implicar als familiars en aquesta acció solidària.

Ahir va ser el torn de l’alumnat de cinquè de l’Escola Safa. L’activitat va consistir en la presentació d’un power point per explicar el procés de captació de sang. Els infants també van fer un joc adaptat sobre el recorregut que fa la sang des de la seva captació. Els nois i les noies van rebre una còpia del joc, uns fulletons amb informació sobre els requisits necessaris per donar sang i les dades de la propera captació que es farà a La Llagosta el 17 d’abril.

La iniciativa del grup de donants de sang de la Llagosta es repetirà demà dijous amb l’alumnat de sisè de l’Escola Joan Maragall.

Publicitat

Publicitat