Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

‘Kalala China’, ‘Aloha Hawaii’ i ‘Cuéntame un cuento’ guanyen el Concurs de disfresses del Carnaval

Kalala China, en comparses grans; Aloha Hawaii, en comparses petites; i Cuéntame un cuento, en individuals, han guanyat el Concurs de disfresses del Carnaval 2019 de la Llagosta. Prop de 700 persones van participar dissabte a la rua i al ball del Carnestoltes, que va acabar a la pista poliesportiva del CEM El Turó.

La plaça d’Antoni Baqué va ser el punt de trobada del carnaval llagostenc. A prop de dos quarts de sis de la tarda, la rua va començar a circular pels carrers de la Llagosta. Com ja és habitual, la cercavila va donar una volta al passeig de l’Onze de Setembre i després va enfilar direcció cap a la rotonda de l’avinguda de Primer de Maig. Enguany, es va escurçar el recorregut i van enfilar direcció el CEM El Turó mitjançant el carrer de l’Estació, carrer de Santa Rosalia i avinguda del Turó. Posteriorment, van tenir lloc el ball de Carnaval i el lliurament de premis.

Aloha Hawaii

Els tres primers classificats de les comparses grans van ser Kalala China, primer; El botellón, segon; i Vamos a contar mentiras, tercer. En comparses petites, Aloha Hawaii, primer; Fantasía Real, segon; i Flores en La Llagosta, tercer. En individuals, Cuéntame un cuento, primer; Gatito lindo, segon; i Los pequeños Mario i Luigi, tercers.

En total, s’han lliurat 20 premis -cinc en comparses grans, cinc en petites i deu en individuals- amb la col·laboració econòmica de diversos comerços i empreses i l’aportació de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies