Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Llagosta celebra el Carnaval infantil més pirata

La Llagosta ha començat a celebrar el Carnaval 2019 amb la festa infantil, que ha tingut lloc aquesta tarda amb centenars de participants. El Carnestoltes infantil ha estat ambientat en una gresca pirata.

La plaça d’Antoni Baqué ha estat novament el punt de reunió per fer el tret de sortida al Carnaval infantil a les 17 h. Mig hora després, la rua, amb centenars de participants i l’ambientació pirata, ha fet una cercavila fins a la pista poliesportiva del CEM El Turó.

Prop de les 18h ha començat la festa infantil amb una actuació pirata amunt de l’escenari, que ha fet ballar a grans i petits. El Carnestoltes infantil ha acabat amb ball amenitzat per un DJ.

Demà dissabte, serà el torn de la gran festa de Carnaval per a tota la població. La rua de Carnaval començarà a les 17 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Totes les persones que s’hagin apuntat al Concurs de disfresses hauran de concentrar-se a la plaça des del primer moment per tal que facilitar la feina del jurat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies