Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

L’Ajuntament obre el període d’inscripcions per participar al Concurs de disfresses de Carnaval

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d’inscripcions per participar al Concurs de disfresses de Carnaval. L’edició del 2019 continua amb el format d’anys anterior­s i manté les tres categories del concurs: individual, format per una o dues persones; comparses petites, per a grups de tres a quinze persones; i comparses grans, formades per grups de 16 a 150 persones o més. Per a cada una de les categories s’establiran diferents premis econòmics.

Les inscripcions per prendre part al Concurs de disfresses es podran fer, preferentment a les tardes, fins al 28 de febrer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, que està situada a la planta baixa de l’edifici consistorial de la plaça d’Antoni Baqué.

Aquest any, la festa de Carnestoltes se celebrarà el dissabte 2 de març. La Rua de Carnaval començarà a les 17 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Després de recórrer els carrers de la Llagosta, s’arribarà cap a les 19 hores a la pista del Complex Esportiu Municipal El Turó,  on es farà el Ball de Carnaval. El lliurament de premis tindrà lloc a partir de les 20 hores. Una vegada finalitzat, continuarà la festa fins a les 22 hores.

La festa infantil de Carnaval se celebrarà el divendres 1 de març. La Rua sortirà des de la plaça d’Antoni Baqué i també acabarà al Complex Esportiu Municipal El Turó. Aquest any es vol potenciar la participació de les famílies. La festa estarà animada per un espectacle i un DJ.

Publicitat

Publicitat

Més notícies