Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Un estudi de professionals del CAP de la Llagosta vincula l’obesitat infantil amb l’excés de pes dels pares i mares

Un estudi desenvolupat per professionals del Centre d’Atenció Primària de la Llagosta vincula l’obesitat infantil amb l’excés de pes dels pares i mares. Segons aquest informe realitzat, es tenen en compte aspectes d’estil de vida i hàbits alimentaris.

L’equip investigador ha estat format per metges de família, pediatres i infermeres. L’estudi es va desenvolupar entre juliol i setembre de 2017. Segons han informat l’Institut Català de la Salut i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, l’estudi s’ha desenvolupat mitjançant la revisió de l’historial clínic d’infant d’entre 6 i 14 anys amb diagnòstic d’obesitat.

Els resultats han demostrat que la majoria de pares i mares d’infants amb obesitat tenen excés de pes. En concret, el 85,9% dels infants tenen un índex de massa corporal per sobre del percentil 97, tenint en compte que a partir del percentil 90 ja es considera obesitat. A més, el 77,8% dels pares tenen excés de pes i el 75,8% de les mares també.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Grans professionals Amb ganes d’apendre continuament .I de gran humanitat ,moltes FELICITATS EQUIP per ser com sou???????

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies