Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Ja s’han iniciat les obres de la nova parada d’autobús de la zona 1

Les obres per habilitar una nova parada d’autobús al pont situat sobre la riera Seca han començat aquest matí. L’Ajuntament de la Llagosta va encarregar aquesta actuació a l’empresa Coynsa 2000 per un import de 33.940,74 euros.

Les obres provocaran restriccions de trànsit en aquella zona. Així, en aquell punt, sobre el pont, s’ha tallat un carril i es procedeix al pas alternatiu dels vehicles regulat per un semàfor provisional. També s’ha habilitat una zona de pas per als vianants.

A més, s’ha tallat l’accés de vehicles des de l’avinguda del Primer de Maig al carrer de la Riera Seca en direcció a l’avinguda de l’Onze de Setembre, excepte per als veïns d’aquell sector. El motiu és que els vehicles que vulguin sortir des del carrer de la Riera Seca cap a Barcelona per l’avinguda de l’Onze de Setembre no podran girar directament cap a l’esquerra mentre durin les obres. Per això, es recomana accedir a l’avinguda de l’Onze de Setembre per altres carrers.

Les obres tenen un període d’execució de sis setmanes. Està previst reduir part de la vorera i modificar la barana del pont per facilitar la posada en marxa de la parada, d’acord amb les exigències del Servei Territorial de Carreteres de la Generalitat. Després de la contractació de les obres, el Consistori procedirà a encarregar la col·locació de la marquesina.

Els usuaris que agafin l’autobús en aquest punt pagaran una tarifa corresponent a la zona 1. El Consistori atendrà així una demanda de la ciutadania.

Publicitat

Publicitat

Més notícies