Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament contracta les obres de la nova parada d’autobús

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir el contracte per habilitar una nova parada d’autobús al pont situat sobre la riera Seca. En concret, el Consistori ha adjudicat aquesta actuació a l’empresa Coynsa 2000 per un preu de 33.940,74 euros. Les obres, que començaran en breu, tenen un període d’execució de sis setmanes.

Està previst reduir part de la vorera i modificar la barana del pont per facilitar la posada en marxa de la parada, d’acord amb les exigències del Servei Territorial de Carreteres de la Generalitat. Precisament, l’Ajuntament ha contractat l’obra poc després de rebre el darrer informe del Departament de Carreteres de la Generalitat favorable a la ubicació d’una nova parada de bus al pont de la riera Seca. Després de la contractació de les obres, el Consistori procedirà a encarregar la col·locació de la marquesina.

Els usuaris que agafin l’autobús en aquest punt pagaran una tarifa corresponent a la zona 1. El Consistori atendrà així una demanda de la ciutadania. Alguns veïns fan servir des de fa temps la parada que hi ha a Montcada dins de la zona 1 i reclamaven que els autobusos tinguessin una parada més a prop de la nostra localitat. La nova parada estarà ubicada al terme municipal de Montcada, però tot just al límit amb la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies