Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament insisteix davant de la Generalitat que cal posar una nova parada de bus entre Montcada i la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta vol que la Generalitat autoritzi al més aviat possible la instal·lació d’una nova parada d’autobús al terme municipal de Montcada i Reixac, però més a prop de la nostra localitat. El Consistori vol facilitar així als usuaris de la Llagosta de la línia de Sagalés l’ús d’aquest servei sense haver-se de desplaçar a la parada que hi ha actualment al costat del McDonald’s.

L’alcalde, Óscar Sierra, i el regidor de Mobilitat i Transports, Jordi Jiménez, es van reunir ahir a Barcelona amb el subdirector general de Transport Públic i Mobilitat de la Generalitat, Benjamín Cubillo, per parlar sobre la solució a aquesta situació. Aquest departament de la Generalitat, l’Ajuntament de Montcada i l’empresa Sagalés, així com el Consistori llagostenc, estan d’acord amb la creació d’una nova parada, a la zona de Can Milans, a prop de la nostra població. No obstant això, un altre departament de la Generalitat, la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat, considera que la nova parada no pot estar al costat de la carretera per una qüestió de seguretat viària i proposa que estigui ubicada a la zona de l’aparcament de Valentine. La Direcció de Transport Públic de la Generalitat no està d’acord amb aquesta proposta, ja que suposaria una desviació del recorregut.

Davant d’aquesta situació, en la trobada d’ahir, es va acordar fer una reunió urgent entre representants dels dos departaments de la Generalitat i l’Ajuntament de la Llagosta per decidir sobre el terreny la millor ubicació de la nova parada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies