Dijous, 23 març 2023
13.5 C
La Llagosta

Feli García publica un nou llibre d’autoajuda, ’40 reflexiones para escuchar tu corazón’

L’autora llagostenca Feli García ha presentat el seu nou llibre d’autoajuda, 40 reflexiones para escuchar a tu corazón. L’acte de presentació, organitzat per la Biblioteca de la Llagosta, ha tingut lloc aquesta tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

El nou llibre de la llagostenca és la segona part de 40 reflexiones para despertar tu autoestima. En aquest segon volum es donen eines per viure amb coherència i trobar la pau en un repte de 40 dies mitjançant reflexions diàries i una sèrie d’exercicis. A més, dins el llibre hi ha codis QR que permet enllaçar amb sessions de Feli Garcia, que és experta en desenvolupament personal i benestar. “És un llibre interactiu que t’apropa a d’altres continguts meus, com ara llibres, meditacions o sessions de música i àudios, que tenen sentit amb la lectura”, ha explicat Feli García.

El llibre es va publicar a l’estiu i es pot comprar, a un preu de 20 euros, a Amazon, al centre de benestar Feli García i a la papereria Casas de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies