Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Feli García presenta el seu segon llibre d’autoajuda a Can Pelegrí

Feli García, a l’esquerra de la imatge.

La terapeuta llagostenca Feli García ha presentat el seu segon llibre d’autoajuda, Cuarenta reflexiones para despertar tu autoestima: Cómo recuperar tu poder personal (antes de que sea demasiado tarde). L’activitat, organitzada per la Biblioteca, ha tingut lloc aquesta tarda a la sala d’exposicions de Can Pelegrí i ha comptat amb una desena d’assistents.

Durant la trobada, l’autora llagostenca ha pogut intercanviar impressions amb els lectors i ha parlat sobre les seves experiències amb el llibre, que té 92 pàgines i ha està publicat per l’editorial Círculo Rojo. “El llibre ja va per la segona edició i estic molt contenta de la rebuda que està tenint”, explica l’autora, que es mostra contenta de fer trobades amb els lectors, “perquè ens apropa a les persones”.

El llibre es pot comprar a un preu de 15 euros a la Perruqueria Feli García, al número 13 del carrer de Caldes de la Llagosta, i a la seva pàgina web per 19,95 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies