Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Feli García presenta el seu llibre a la Revetlla de Sant Jordi

Revetlla Sant JordiEls actes de Sant Jordi a la Llagosta han començat aquest dimecres a la tarda amb la celebració de la tercera edició de la Revetlla de Sant Jordi que impulsa la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. La Biblioteca del municipi ha organitzat la presentació del llibre Abre tu corazón. Viaje a tu interior de la llagostenca Feli García. Durant l’acte ha intervingut també l’alcalde de la Llagosta, Alberto López, el regidor de Cultura, Jesús Ríos; la responsable d’activitats de la Biblioteca de la Llagosta, Conchi Fernández; i l’autora Feli García.

Abre tu corazón. Viaje a tu interior ha estat finalista als premis Editorial Círculo Rojo en la categoria d’autoajuda. L’obra és una guia sobre resiliència i benestar emocional, escrita a partir de l’experiència de l’autora en la cerca de la felicitat.

L’autora llagostenca serà una de les protagonistes de la Diada de Sant Jordi a la Llagosta ja que demà a la tarda  serà a la plaça d’Antoni Baqué a partir de les 18 h signant llibres a l’estand de la Biblioteca de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies