Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

Divendres se celebrarà el festival de nadales de l’Asociación Rociera

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta celebrarà demà el tradicional Festival de nadales. L’acte, que arriba a la seva 19a edició, es presenta aquest any sota el nom de Zambomba flamenca i recollida d’aliments.

La trobada de cors començarà a les 21 h a la seu de l’entitat, al carrer de Girona, número sis. Demà, actuaran els cors de l’Hermandad Nuestra Señora del Carmen de Montornès, de l’Hermandad Rociera Andaluza de Rubí i el cor Jara y Romero de l’Asociación Rociera de la Llagosta. El president de l’Asociación Rociera, Emilio Giménez, ha comentat que “tothom està celebrant trobades durant aquestes dates i només actuaran tres cors, no ha estat possible aconseguir cap més”.

La intenció de l’entitat era fer l’acte al carrer al voltant d’una foguera, com les tradicionals simbombes flamenques, però problemes logístics i viaris no han fet possible aquest plantejament. Així, finalment la trobada tindrà lloc a l’interior de l’entitat, com en anys anteriors.

Durant l’acte, l’associació llagostenca recollirà aliments que es destinaran novament a Càritas Parroquial per fer-los arribar a famílies necessitades de la nostra localitat.

D’altra banda, el cor Jara y Romero oferirà diumenge un concert a l’Església de Sant Josep de la Llagosta a partir de les 13 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies