Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament obre el termini d’inscripció per participar al Concurs de pessebres

Guanyador Concurs pessebres 2017

L’Ajuntament de la Llagosta ja ha obert el període d’inscripció per participar al Concurs de pessebres. Al certamen poden prendre part les entitats i comerços de la Llagosta que disposin de local o aparador visible al públic.

Les inscripcions es poden realitzar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 14 de desembre, presencialment o trucant per telèfon al 93 560 39 11. L’horari de l’OAC és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h, i dimarts i dijous, de 16 a 20 h. Els premis es mantenen igual que en anys anteriors, 200, 120 i 80 euros per als tres primers classificats.

El jurat qualificador dels pessebres visitarà tots els participants la tarda del 18 de desembre. La decisió es farà pública a aquest web, a les xarxes socials de l’Ajuntament i als mitjans de comunicació municipals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies