Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La població de la Llagosta dona 2,7 tones d’aliments al Gran Recapte d’aquest any

El Gran Recapte d’Aliments 2018 s’ha saldat a la Llagosta amb unes 2,7 tones d’aliments recollides. Com en anys anteriors, la ciutadania de la Llagosta va poder fer les seves aportacions als supermercats Sorli, Dia i Caprabo. Persones voluntàries de l’Associació de voluntariat Rems i de l’associació el Far, de l’Esglèsia Evangelista de la Llagosta, es van encarregar de rebre les donacions divendres i dissabte passat.

Rems va recollir uns 1.500 quilos d’aliments al supermercat Dia i el dia que va estar al Sorli, i el Far, uns 1.200 al Caprabo i al Sorli, a on va estar l’altre dia de la recaptació. Totes les donacions es destinaran a famílies necessitades de la Llagosta. A més, Rems ha rebut del Banc d’Aliments de Catalunya 7.500 quilos d’aliments aportats a altres poblacions per completar la xifra que li correspon al nostre municipi en funció del nombre de persones usuàries del banc d’aliments que gestiona aquesta entitat local. Amb aquesta aportació, Rems tindrà aliments per a uns quatre o cinc mesos, depenent de les situacions de necessitat que es registrin.

La xifra recollida aquest any és inferior a la de l’any passat, que van ser d’uns 3.150 quilos. El 2016, la recaptació va arribar als 3.476 quilos d’aliments.

Aquesta iniciativa del Banc d’Aliments de Catalunya ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. El Banc d’Aliments manté la campanya oberta a través d’internet. Al seu web es poden fer encara donacions per al Gran Recapte d’aquest any.

Publicitat

Publicitat

Més notícies