El Gran Recapte del Banc d’Aliments s’allarga aquest any durant tota una setmana

0
203

Avui comença el Gran Recapte. La Llagosta se suma novament a aquesta iniciativa del Banc d’Aliments. Aquest any, la campanya repetirà el format iniciat l’any passat, que consisteix en fer una donació directament a la caixa de cada establiment participant.

La campanya de donació durarà fins al dissabte 27 de novembre. Es pot donar, 3, 5, 10, 20, 50 euros o la quantitat que vulgui la persona donant i el destí dels diners serà per a la compra d’aliments a la mateixa cadena on compra el client. A la nostra localitat s’han sumat a aquesta iniciativa els supermercats Dia i Sorli Discau. Els aliments es destinaran a les persones en situació de vulnerabilitat.

A la Llagosta les aportacions al Banc d’Aliments les gestiona l’Associació de Voluntariat Rems.

Publicitat