Divendres, 26 abril 2024
18.2 C
La Llagosta

Les donacions del Gran Recapte a la Llagosta no arriben a les 1,5 tones

El Gran Recapte a la Llagosta s’ha saldat amb 1.445 quilos d’aliments recollits, una quantitat força inferior a la de les campanyes d’abans de la pandèmia. A la nostra localitat es va poder participar en la donació d’aliments als dos establiments del Sorli, al supermercat bonÀrea i Caprabo, quer es va afegir a la campanya a última hora.

Una desena de persones voluntàries de Rems han col·laborat en la recollida d’aliments. Rems s’encarregarà ara de distribuir la recaptació aconseguida entre les famílies necessitades de la nostra població.

A més dels aliments recollits entre divendres i dissabte, durant els dos dies s’han pogut fer també donacions en metàl·lic a les caixes dels supermercats, en aquest cas també s’ha sumat a la campanya el Dia. D’altra banda, fins al 6 de desembre es podran fer donacions monetàries a la línia de caixa dels establiments col·laboradors i al web www.granrecapte.com.

Les donacions alimentàries han anat a la baixa d’una forma constant a la nostra població. Durant dos anys, el 2021 i el 2020, la pandèmia va impedir realitzar donacions d’aliments. El 2019 es van recollir a la Llagosta una mica més de 2.000 quilos, el 2018 van ser 2.700 i el 2017 es va arribar als 3.150 quilos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies