Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Se celebra el Dia Internacional de la Infància amb activitats per fomentar el respecte

L’Ajuntament de la Llagosta ha commemorat aquesta tarda el Dia Internacional de la Infància amb activitats per fomentar el respecte. Sota el lema Diferents però iguals en el respecte, el Centre Cultural ha acollit diverses activitats.

La jornada ha començat amb una rebuda musical i un berenar. Tot seguit, ha tingut lloc l’obra de teatre participatiu Likes, que ha acabat amb una xerrada-debat entorn al respecte entre els actors i actrius i els infants a la sala gran de l’equipament llagostenc. “Estem molt satisfets, perquè hi ha hagut molta participació, tot i que el dia no ha acompanyat gaire”, ha remarcat el regidor d’Infància de l’Ajuntament de la Llagosta, Fran Ruiz, que ha destacat el missatge principal de la jornada: “som diferents tots, però hem de tenir respecte entre tots”.

Les activitats han acabat a les vuit del vespre amb jocs de blocs de construcció i un taller de màgia. “Com cada any, l’Ajuntament se suma a aquest dia internacional, perquè hem de reivindicar els drets adquirits dels infants”, ha dit l’alcalde, Óscar Sierra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies