Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Bon balanç del festival 3 DE TEATRE de 2018

L’Ajuntament de la Llagosta ha fet avui un balanç positiu de l’edició de 2018 del festival 3 DE TEATRE, que es va desenvolupar durant la setmana passada a la nostra localitat. Un bon nombre de públic va assistir als espectacles programats entre divendres i diumenge.

La programació constava de quatre representacions i d’una exposició a la Biblioteca sobre un recull dels llibres comentats al Club de lectura en el marc del programa Llegir el teatre, impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i el Teatre Nacional de Catalunya.

Durant el cap de setmana, el teatre va ser el gran protagonista a la Llagosta. Divendres, l’humorista Miguel Ángel Marín va portar al Centre Cultural el seu darrer espectacle, Demogracia.

Dissabte al migdia, la plaça d’Antoni Baqué va acollir l’espectacle familiar Cösmix, a càrrec de la Companyia Teatre Mòbil. També dissabte, però al vespre, es va representar al Centre Cultural l’obra Mala broma amb la direcció de Marc Angelet i els actors Ernest Villegas, Anna Sahun i Òscar Muñoz.

El 3 DE TEATRE de 2018 va finalitzar ahir diumenge, amb l’obra Escenes d’un matrimoni, un text d’Ingmar Bergman, de la companyia Nexus Europa, amb els actors Armand Villen i Berta Giraut sota la direcció escènica de Marta Gil.

El festival ha estat organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies