Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’alcalde de la Llagosta mostra el suport de l’Ajuntament als treballadors de Capresa

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, s’ha reunit aquest migdia amb representants dels treballadors de l’empresa Capresa i els ha mostrat el suport de l’Ajuntament davant de la decisió de la propietat de la firma de tancar la fàbrica ubicada al polígon industrial de la nostra localitat. La trobada, a la qual ha assistit també el primer tinent d’alcalde, Mariano García, ha tingut lloc a l’Edifici administratiu de l’Ajuntament

L’alcalde ha posat a disposició dels treballadors els serveis jurídics de l’Ajuntament per rebre assessorament. Els representants sindicals de CCOO presents a la reunió han explicat que s’oposen al tancament de l’empresa i a la pèrdua dels llocs de treball.

Capresa té actualment 48 treballadors, una part dels quals són veïns de la Llagosta. La direcció i la representació dels treballadors ja han començat a negociar l’aplicació de l’expedient de tancament que el dia 16 d’octubre va presentar l’empresa.

Capresa, que es dedica al tractament de l’acer per al sector de l’automoció, és des de fa nou mesos propietat del grup Sidenor, amb seu a Vitòria, al País Basc. Sinedor argumenta motius organitzatius i de producció per justificar la decisió de tancar la fàbrica de la Llagosta i traslladar la producció a Vitòria.

Publicitat

Publicitat

Més notícies