Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’empresa BeA Hispania, guardonada per la Cambra de Comerç de Barcelona

L’empresa BeA Hispania, ubicada al carrer de la Indústria del Polígon industrial de la Llagosta, va ser una de les homenatjades ahir per la Cambra de Comerç de Barcelona durant la gala de celebració del Dia de la Cambra, que va tenir lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. BeA Hispania commemora aquest any el seu 50è aniversari i va ser una de les nou firmes del Vallès Oriental que van ser guardonades ahir. Un centenar d’empreses de la demarcació de Barcelona van ser homenatjades durant l’acte, que arribava a la seva 22a edició.

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, va inaugurar el Dia de la Cambra i va donar la benvinguda a les empreses guardonades en un acte presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacónque en va fer la cloenda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies