Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

José Luis Fabregat recorre 2.387 quilòmetres en bicicleta entre Espanya i Portugal

El llagostenc José Luis Fabrega­t ha assolit amb èxit el seu tercer repte en bicicleta. Fabregat ha recorregut 2.387 quilòmetres. Va sortir de la Llagosta el 8 de setembre, acomiadat per amics i familiars, i durant dues setmanes va passar per diversos indrets. Va entrar a Portugal des de Galícia, va recórrer tota la costa portuguesa i va finalitzar la seva aventura, a Jerez de la Frontera, la localitat on va néixer.

“Aquesta sortida ha estat molt més dura que les dues anterior­s; han estat més quilòmetres, però m’havia preparat molt bé”, ha explicat José Luis Fabregat. El llagostenc ja havia anat abans en bici des de la Llagosta fins a Jerez i des de la nostra localitat fins a Roma.

En aquesta ocasió, el de la nostra població no s’ha trobat ningú que l’acompanyés pel camí i això ha fet que l’aventura fos més complicada. “Vaig tenir problemes amb el canvi i la cadena de la bici; per a la propera vegada, hauré de fer abans un curs de mecànica”, assegura Fabregat, somrient.

Al Parc Nacional de Doñana ho va passar molt malament. “Em van atacar molts mosquits, era un núvol de mosquits i vaig haver de llençar-me a l’aigua, va ser horrible”, recorda Fabregat, que va poder ser auxiliat més tard per un grup de vigilants del parc. Després va arribar a Jerez de la Frontera, on va ser rebut per familiar­s i amics de la infància.

Publicitat

Publicitat

Més notícies