Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Obert el termini d’inscripció per als cursos de català per a adults

L’Oficina de Català de la Llagosta ha obert avui el període de matriculació per als diferents cursos presencials i a distància per a adults. Les persones interessades han de passar per la seu de l’Oficina, situada a la planta baixa de l’Edifici administratiu municipal, al passeig del Pintor Sert, fins al 21 de setembre.

L’Oficina de Català ofereix els tres cursos oficials de nivell bàsic: per a persones que no parlen ni entenen el català, per a persones que el parlen amb dificultat i per a persones que parlen una mica català i l’entenen força. A la Llagosta també ofereixen cursos de nivell Elemental i Intermedi.

Per rebre més informació, cal passar per l’Oficina de Català de dilluns a divendres, de les 10 a les 13 hores. També es pot anar a Can Pelegrí de dilluns a dijous, de les 16 a les 19.30 hores

Publicitat

Publicitat

Més notícies