Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

El curs escolar comença amb total normalitat a la Llagosta

El curs escolar 2018-2019 ha començat aquest matí amb total normalitat a la Llagosta. Als centres educatius de la nostra localitat s’han matriculat més de 2.300 alumnes. Aquest any, es mantenen les sis línies de P3.

L’Escola Sagrada Família compta amb 385 alumnes; el Joan Maragall, amb 425; les Planes, amb 367; i la Gilpe amb 219. En Educació Secundària Obligatòria, la Balmes té 129 estudiants, i l’Institut Marina, 482. A més, aquest darrer centre compta amb 72 alumnes matriculats en Batxillerat i un centenar en Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.

En Educació Infantil, l’Escola Bressol Municipal Cucutras té 107 alumnes i la guarderia Niu Blau, 22.

El Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta encara està en fase de matriculació i començarà el curs d’aquí a uns dies.

Als centres escolars de la Llagosta les vacances de Nadal seran del 22 de desembre al 7 de gener, i les de Setmana Santa, del 13 al 22 d’abril. Els dies festius seran el 12 d’octubre, l’1 de novembre, el 6 i el 8 de desembre i l’1 de maig. La festa local serà el 19 de març. Els tres dies de lliure disposició seran el 2 de novembre, el 7 de desembre i el 18 de març. A més, hi haurà un dia festiu de lliure elecció, que serà el 4 de febrer a la Safa, les Planes, el Joan Maragall i l’INS Marina, i el 10 de juny a la Gilpe, a l’Escola Bressol Municipal Cucutras, a l’Escola d’Adults i a la Balmes.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies