Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

La Festa Major tindrà un protocol per aconseguir una festa lliure de comportaments sexistes

La Festa Major 2018 també tindrà un protocol d’actuacions contra les conductes sexistes. L’Ajuntament segueix la línia iniciada per primera vegada l’any passat i reforça el protocol elaborat per l’associació Veus de Dona amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat. A més, se suma a la campanya, entre altres entitats, l’ACIS.

Aquest protocol servirà per actuar en cas d’agressió i comptarà amb un reforç comunicatiu al llarg de la festivitat. Així hi haurà cartells explicant les línies  l’actuació en cas d’agressió dins de les barres de bar dels concerts, díptics explicatius, cartells preventius en les zones on les entitats adherides fan la seva
activitat i cartells informatius en els espais de festa.

També hi haurà punts d’acollida als quals es podran adreçar les persones agredides. Aquests punts seran les barres del servei de bar de les entitats. Si una persona es veu implicada en una agressió sexista, podrà demanar ajut en alguna de les barres de la festivitat. A més, si vol, algú l’acompanyarà a denunciar els fets. El telèfon d’atenció les 24 hores a les víctimes de violència masclista és el 900 900 120 i el d’Emergències, el 112.

Publicitat

Publicitat

Més notícies