L’Ajuntament de la Llagosta organitza un taller de defensa personal per a dones

0
469

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta se suma a la commemoració del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que s’escau el 28 de maig, organitzant un taller de defensa personal. L’activitat tindrà lloc el dijous dia 27.

El taller està adreçat a dones a partir dels 16 anys. L’activitat es farà al Complex Esportiu Municipal El Turó a partir de les 19 h. Per prendre-hi part cal inscriure’s prèviament al web www.llagosta.cat/defensapersonal. La inscripció és gratuïta. L’encarregada d’impartir la sessió serà Sònia Barnils, instructora de Jiujitsu i de defensa personal. Les dones que hi participin hauran de portar mascareta, roba còmoda, una tovallola i aigua.

Amb aquesta activitat es vol donar eines per aprendre estratègies de defensa davant les agressions presents en la quotidianitat, amb una combinació de tècniques de defensa personal, eines físiques per poder sortir de situacions d’atac i eines més reflexives. L’objectiu de la sessió és assolir seguretat i entendre l’autodefensa com una disciplina àmplia.

Publicitat