Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

Els Saltats celebren demà dissabte una festa Holi a la plaça de la Sardana

La colla dels Saltats celebrarà la quarta edició del Saltats Colour Festival demà dissabte a la plaça de la Sardana. L’activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, es va ajornar el 9 de juny a causa de la previsió meteorològica.

L’activitat començarà a partir de les 17 h i es recrearà la festivitat hindú que suma un gran nombre de seguidors arreu del món. La festa Holi tindrà canó d’escuma, estarà amenitzada pel DJ Leiva i es farà un concurs a la millor fotografia.

El preu per participar és de 6 euros i inclou sis bossetes de colors i una consumició. La compra del pack es pot fer encara a la seu dels Saltats, al carrer de Sant Pau, número 25; a Tejanos 85, avinguda del Primer de Maig, 11; i a Chic-Itines, avinguda de l’Onze de Setembre, 77.

Publicitat

Publicitat

Més notícies